Specialists in customised productions

Volg ons!   

Duurzame verpakking bedrukt met eigen ontwerp

Duurzame verpakking bedrukt met eigen ontwerp

Verpakking met eigen ontwerp


Duurzamer kunnen we ze niet maken. De ‘melkpakken’ die onze nieuwe verpakkingslijn verpakt zijn handzaam, 100% recyclebaar en gegarandeerd lucht- en waterdicht.

Door het gebruik van een draaidop zijn ze bovendien makkelijk hersluitbaar. Het gehannes met opengebroken zakjes en plastic verpakkingen is daarmee voorgoed verleden tijd: een onderscheidend gebruikersvoordeel dat door consumenten herkend én gewaardeerd wordt.

De ‘melkpakken’ die wij voor u verwerken, kunnen op maat voor u geproduceerd worden. De buitenkant van de verpakking kunt u geheel naar uw eigen ontwerp laten bedrukken. Het doorzichtige venster, dat fungeert als een smakelijke etalage voor consumenten, kan op iedere gewenste hoogte op het pak geplaatst worden.

Kortom, met vast voedsel in een op maat gemaakt ‘melkpak’ valt u gegarandeerd op in het winkelschap en wint u consumenten voor uw product met een onderscheidende, praktische en duurzame verpakking.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Angelique van Ruiten: angelique@ruitenfoodpack.nl

Date

01 augustus 2017

Categories

Ruiten Foodpack

Kennismaken?