Specialists in customised productions

Volg ons!   

Wij staan voor u klaar

Diensten

1-productontwikkeling.jpg
PRODUCTONTWIKKELING

U heeft een nieuw product ontwikkeld en zoekt naar de beste manier om dat product professioneel in de markt te zetten en de productie ervan flexibel op te kunnen schalen. Ruiten Foodpack zet zijn kennis, ervaring en netwerk van professionele leveranciers graag in om u hierbij te helpen.

Lees meer
  • We adviseren over hoe uw product – met behoud van uw authentieke receptuur – machinaal geproduceerd kan worden.
  • We adviseren u over de beste ingrediënten en verpakkingsmaterialen.
  • We introduceren u bij marketingdeskundigen die de presentatie van uw product in het winkelschap kunnen optimaliseren.
  • Wij draaien proefruns in onze productie, analyseren de resultaten en stellen op basis daarvan de productiespecificaties en verpakkingslijnen bij.
2-inkoop.jpg
INKOOP

Op maat inkopen en ook profiteren van de kennis- en kostenvoordelen van een grootverbruiker? Dat kan door de inkoop van ingrediënten en verpakkingsmaterialen voor uw private label uit te besteden aan Ruiten Foodpack. Van alle benodigde smaakmakers tot flessen, doppen, deksels en dozen. Aan u de keuze.

3-samenstellen.jpg
BEREIDEN

Uw eigen receptuur is een belangrijk onderscheidend vermogen van uw private label. Het zelf in bulk samenstellen ervan heeft echter één groot nadeel: de vervoers- en opslagkosten voor het totale product zijn per definitie hoger dan die van de afzonderlijke ingrediënten. Ruiten Foodpack lost dat voor u op.

Lees meer

Wij zijn uitgerust om alle ingrediënten die nodig zijn voor uw private label op de juiste manier te mengen: wij blenden, mixen en voegen de benodigde smaken toe. In precies de juiste hoeveelheid en in precies de juiste volgorde. Uw receptuur is bij ons gegarandeerd in vertrouwde handen. Wij zijn een dienstverlener pur sang en voeren geen eigen merken.

4-afvullen.jpg
AFVULLEN - PRODUCTIE

Zoekt u een co-packer voor de opvang van uw piekperioden of wilt u het verpakken van uw private label helemaal uitbesteden? In Ruiten Foodpack vindt u een professionele en betrouwbare samenwerkingspartner met state of the art verpakkingslijnen. 

Lees meer

We verpakken alle denkbare producten (nat, droog, poedervorm) in potten, flessen en tetra in alle denkbare volumes (van kleine batches tot miljoenen stuks). We wegen, portioneren en vullen uw product met zorg af. Op de verpakkingslijn passeren uw verpakkingseenheden diverse controlepunten: de kwaliteit is gegarandeerd goed.

5-pasteuriseren.jpg
PASTEURISEREN

Wilt u de houdbaarheid van uw private label op een verantwoorde wijze verlengen, zonder dat u zelf investeert in de machines en de hiervoor benodigde kennis? Dan bent u bij Ruiten Foodpack aan het juiste adres. Bij ons wordt de kennis over conserveren en pasteuriseren overgedragen van generatie op generatie, al ruim 135 jaar lang.

6-verpakken.jpg
VERPAKKEN

De presentatie en uitstraling van uw product is net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf. Als u het verpakken van uw private label aan onze zorg toevertrouwd, besteden wij net zoveel aandacht aan de inhoud van uw product als aan de buitenkant. We etiketteren, coderen en verpakken in iedere gewenste omverpakking.

7-opslag.jpg
OPSLAG EN LOGISTIEK

U wilt niet misgrijpen als uw klanten producten bij u afroepen. Maar u wilt ook uw voorraad- en opslagkosten zo laag en beheersbaar mogelijk houden. Ruiten Foodpack kan daarin veel voor u betekenen.

Lees meer

Wij kunnen uw voorraad ingrediënten, verpakkingsmaterialen en gereed product opslaan en beheren. Zo kunt u de doorlooptijd tussen produceren en afleveren verkorten en de benodigde ijzeren voorraad verlagen. Ook slaan wij producten voor u op die seizoensmatig geproduceerd en jaarrond uitgeleverd worden en maken ze op afroep verzendklaar. Desgewenst organiseren wij ook het transport voor u.

Bekijk onze certificaten

Kennismaken?