Specialists in customised productions

Volg ons!   

"Onze certificeringen en
onze professionele, betrokken medewerkers staan

Garant voor de hoogste kwaliteit."

Certificaten

IFS certificaat

IFS certificaat

BRC certificaat

BRC certificaat

BIO certificaat

BIO certificaat

COKZ erkenning

COKZ erkenning

Kosjer en Halal

Kosjer en Halal

01.jpg

IFS CERTIFICAAT

We beschikken over een IFS food certificaat dat door GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband van retailers, erkend wordt. Met dit certificaat tonen we aan dat we voldoen aan de basisvoorwaarden voor voedselveiligheid en dat we continu werken aan verbetering door onze risico's in kaart te brengen, te analyseren, te beheersen en te verminderen.
logo-brcgs_klein.jpg

BRC CERTIFICAAT

We zijn BRC (British Retail Control) gecertificeerd. Dat betekent dat wij werken volgens strikte normen en eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en milieu. Om het BRC-certificaat te behouden wordt ons bedrijf jaarlijks uitvoerig getest. Zo bent u ervan verzekerd dat wij uw producten kwalitatief hoogstaand produceren en verpakken. 

03.jpg

BIO CERTIFICAAT

We zijn Skal gecertificeerd. Een voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Met het Skal certificaat tonen wij aan dat we aan die wettelijke voorschriften voldoen en dat we daarop met regelmaat gecontroleerd worden door Skal Biocontrole. 

 

04.jpg

COKZ ERKENNING

We beschikken over een COKZ certificaat. Dat houdt in dat we geregistreerd zijn bij en erkend zijn door het COKZ. Het COKZ is in Nederland bevoegd om gezondheids- en andere exportcertificaten te verstrekken voor Nederlandse zuivelproducten.
05.jpg

KOSJER EN HALAL

We hebben een brede kennis en ervaring op het gebied van kosjer en halal producties. Regelmatig produceren wij halal, kosjer en Kosher for Passover producten, waarbij het zelfs mogelijk is om onder volledig toezicht van het rabbinaat te produceren.

 

Kennismaken?